Skip to Content

Održana izborna skupština, novi predsjednik udruge Ivica Bošković

Dana 05.03.2016 godine s početkom u 17,00 sati održana je izborna skupština Društva za zaštitu i uzgoj ptica pjevica Osijek u restoranu veslačkog kluba „Iktus“.

Na skupštini je bilo nazočno 29 članova društva.

članovi društva na godišnjoj skupštini

članovi društva na godišnjoj skupštini

 

Predsjednik udruge Srećko Popović je podnio izvješće o radu udruge u prošloj godini te posebno iznjeo da su članovi izlagali na 6 izložbi, da smo uspješno organizirali 38. OPH i 2. specijalnu izložbu kanarinaca stasa gdje smo postigli do sada najveći uspjeh društva  osvojivši  po treći puta za redom 1. mjesto na OPH. U ime upravnog odbora zahvalio se svim članovima na radu i podršci tijekom godine a naročito u vrijeme organiziranja OPH.

Nakon podnesenih izvješća predsjednika, tajnika, blagajnika i nadzornog odbora tajnik društva T.Gernhardt je podnio izvješće o natjecanjima u 2015 godini.

Ove godine osječki članovi izlagali su na šest  izložbi i to u; Rijeci  6 izlagača, Zadru6 izlagača ,Udine-međunarodna8 izlagača,Budimpešti-međunarodna 11 izlagača i  na svjetskoj izložbi u Portugalu, Almeria 1 izlagač.

Na navedenim izložbama bodovali su se rezultati po pravilniku o natjecanju Osječke udruge te je po šesnaesti puta za redom najuspješniji izlagač, Dražen Dokletal

Dražen Dokletal prima pehar

Dražen Dokletal prima pehar

Izvršeno je izglasavanje novih organa udruge kojom prilikom je za predsjednika jednoglasno izabran Ivica Bošković, za tajnika Tomislav Gernhardt, za blagajnika Dražen Dokletal,za ekonoma i  člana upravnog odbora Željko Halauš, za člana upravnog odbora Ivan Ivezić.

UO 2016, Dražen Dokletal,Tomislav Gernhardt,Ivica Bošković,Željko Halauš,Ivan Ivezić

UO 2016, Dražen Dokletal,Tomislav Gernhardt,Ivica Bošković,Željko Halauš,Ivan Ivezić

Predsjednik udruge je iznio planove za sljedeću godinu a za izdvojiti je da trebamo napraviti kaveze za koje imamo materijal te da se više angažiraju članovi oko izložbi i rada u udruzi. Većinom glasova članova izglasano je da se ide na prijedlog da se prilikom državnog prvenstva koriste grupe i razredi po COM- u sa zadnjeg održanog svjetskog prvenstva.

???????????????????????????????

 

  • ADRESA:

    Županijska 30

    HR 31000 Osijek

    Hrvatska

  • OIB: 47112286141

  • E-mail: info@ptice-osijek.com